U bevindt zich hier: Home / B&B / Informatie

Informatie

In onze eeuwenoude boerderij hebben we prachtige boerderijkamers gerealiseerd voor Bed & Breakfast (Et'n & Sloap'n). Een boerderijkamer biedt slaapgelegenheid aan 2 personen. De boerderijkamer is voorzien van een luxe badkamer en een comfortabele zithoek. In overleg kunt u gratis gebruik maken van onze infraroodsauna. Standaard treft u föhn, lectuur, minibar en een map met wetenswaardigheden aan. Een aantal routebeschrijvingen: Kloosterpadwandeling, Kuierroute, Beeldenroute, fietskaarten van Twente enz. . Natuurlijk zijn moderne media aanwezig, gratis WiFi.  U krijgt de gelegenheid om vanuit deze idyllische plek te genieten van alles wat Twente te bieden heeft. Diverse prachtige wandelroutes en fietsroutes gaan direct langs onze boerderij, onder andere de Handelsroute, het Marskramerpad en het Kloosterpad. Op verschillende kaarten wordt Erve de Zeilker aangegeven met de oude erfnaam Salekinck.

Prijzen B&B uitgaande van 2 personen; maandag tot vrijdag €75,- per nacht en van vrijdag tot maandag en feestdagen €82,50 per nacht.   Prijzen inclusief ontbijt, koffie/thee, bedlinnen, handdoeken. Voor 1 persoon brengen we €12,50 in mindering.  

Midweek; 4 nachten €275,- Weekend 3 nachten €235,- 

Beleef de rust en de gastvrijheid en de landschappelijke schoonheid van de "Groene Poort, in het hart van Twente. U kunt op loopafstand, culinair genieten in een van de sfeervolle restaurants die Zenderen rijk is. (zie Google maps). U kunt zich desgewenst laten adviseren door Hermien en Gerard als kenners van de streek.

Afstanden vanaf onze B&B; Gelegen aan fietsknooppunt 64. Openluchttheater Hertme 2.8 km. Het centrum van Borne 3.5 km. Kasteel Twickel 7 km. Ook zijn we prima per openbaar vervoer te bereiken. De lijndienst 51 naar de stations in Vriezenveen, Almelo, Borne en Hengelo, stopt ook in Zenderen.